AcasăBogotáColumbia a depasit 500.000 de cazuri de coronavirus

Columbia a depasit 500.000 de cazuri de coronavirus

Numarul de cazuri a crescut mult in ultimele saptamani in paralel cu numarul testelor. Bogota, capitala cu 8 milioane de locuitori, ramane principalul focar de infectare cu o treime din persoanele contaminate la nivel national

-

Columbia a depasit miercuri 500.000 de cazuri de coronavirus de la primul depistat pe 6 martie in tara, una dintre cele mai afectate de pandemie din America latina, potrivit unui bilant oficial al Ministerului Sanatatii, potrivit AFP.

De altfel, 13.056 de noi cazuri au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, ceea ce inseamna un nou record zilnic. Numarul total de contaminari cu COVID-19 este de 502.178, dintre care 15.979 decese inregistrate in cinci luni si jumatate de urgenta sanitara in Columbia.

Cu o populatie de 50 de milioane de locuitori, Columbia este a patra tara cea mai afectata de noul coronavirus din America latina, ca numar de cazuri si decese, dupa Brazilia, Mexic si Peru.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

33 de morţi în masacre comise de grupuri înarmate în Columbia...

Grupuri înarmate finanţate de traficul de droguri au făcut în 11 zile 33 de morţi în diverse regiuni ale Columbiei, unul din cele mai...