AcasăBogotáConfruntări violente la frontiera dintre Venezuela şi Columbia

Confruntări violente la frontiera dintre Venezuela şi Columbia

-

Lupte intense se dădeau între militari venezueleni şi un grup armat în zona de frontieră cu Columbia, a anunțat un responsabil local columbian, citat de France Presse. Confruntările, în statul Apure (sud-vest), au făcut mai multe victime, a indicat primarul oraşului Arauquita, Etelivar Torres.

“În această duminică noi, locuitorii din Arauquita, am fost treziţi de zgomote puternice provenind de la aviaţia venezueleană”, care au continuat şi după-amiază, a declarat edilul pentru media locale, adăugând că incidentele s-au soldat cu un “număr important de răniţi şi morţi”.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat, la televiziunea publică a ţării sale, că militarii s-au confruntat cu un grup armat provenind din Columbia, fără a oferi mai multe detalii. La solicitarea AFP, un general venezuelean în exil a declarat că militarii ţării sale au atacat o tabără de disidenţi ai fostei gherile columbiene FARC (Forţele Armate Revoluţionare din Columbia).

mai mult la   /www.europafm.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

33 de morţi în masacre comise de grupuri înarmate în Columbia...

Grupuri înarmate finanţate de traficul de droguri au făcut în 11 zile 33 de morţi în diverse regiuni ale Columbiei, unul din cele mai...